Voedselbos en vitaliteit

We dragen bij aan persoonlijke, maatschappelijke en ecologische groei door middel van ons integraal vitaliteitscentrum en voedselbos.

VOEDSELBOS

Door het aanplanten van een (syntropisch) voedselbos, bevorderen we productie en stimuleren we biodiversiteit.

GEMEENSCHAP

De coöperatie wordt gedragen door groei- en oogstleden, waarmee we samen de gemeenschappelijke vruchten plukken.

VITALITEIT

Optimaliseer jouw ecosysteem en neem je plek in, dan kun je écht impact maken op de korte en lange termijn.

Integrale vitaliteit is onze gezamenlijke toekomst

Coöperatie Groeilokaal verbindt economie en ecologie voor de wereld van vandaag en morgen. Het is een plek waar persoonlijke, maatschappelijke en ecologische ontwikkeling centraal staat. Bij ons kom je zijn waar tijd de ruimte krijgt. 


We geloven dat het anders kan en dat integrale vitaliteit de norm is voor een toekomstbestendige wereld. Een wereld waar de mens onderdeel is van de natuur en daarmee weer onderdeel is van het levende ecosysteem.


We geloven ten diepste dat dit gepaard gaat met het erkennen en optimaliseren van ons eigen levende ecosysteem. Zodat we ons interne ecosystemen leren afstemmen op het externe ecosysteem, en vice versa.


Bij coöperatie Groeilokaal zetten we daarom in op vertragen, verstillen, verbinden, voeden en veranderen. Zodat je als mens zijnde kunt regenereren (herstellen), floreren (leven) en presteren (bijdragen). Hiermee streven we zaadjes te planten om het leven door te geven, op welke manier dan ook.

We zijn op zoek, naar land.

De primaire bedrijfsvoering van coöperatie Groeilokaal draait om het verbouwen, verwerken en verkopen van voedsel.


Dit doen we op een ecologische, unieke, innovatieve en integrale manier. Dit voedsel wordt vervolgens lokaal verwerkt en afgezet via onze eigen boerderijwinkel en binnen de activiteiten en verhuur op eigen locatie (denk aan lunch, snacks etc.). 


Voedsel, en de wijze waarop we als mens omgaan met voedsel, speelt een centrale rol binnen onze visie en ons hele concept. We zien voedsel als dé manier om verschil te maken en bij te dragen aan de noodzakelijke verandering die nodig is voor ons als collectief.

En we zijn op zoek, naar mensen.

Om het integraal vitaliteitscentrum te laten landen, zijn we in deze fase op zoek naar twee type mensen.


1. Impact investeerders

Als impact investeerder ga je voor maximale impact met een lange termijn visie. Je vuur brandt voor méér biodiversiteit door middel van een voedselbos. Je bent nieuwsgierig naar ons concept. We sturen je graag ons bedrijfsplan en pitchdeck door. Neem contact met Paul op via het contactformulier.


2. Mede-eigenaren

Je kunt (economisch) mede-eigenaar worden van coöperatie Groeilokaal door te investeren in certificaten. Je ontvangt een fijne rente en exclusieve toegang tot de verhuur van onze ruimtes. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je hoort als eerst wanneer je kunt mee-investeren.

Psalm 104