Ontmoet jezelf

Een verdiepend lichaamsgericht therapietraject van minimaal 6 maanden voor de vrouw die tijd en ruimte wil maken voor zichzelf. Rust in je hoofd. Regulatie in je lijf. Richting in je leven.


 ALLE INFORMATIE


1650+

individuele trajecten

12 jaar 

relevante praktijkervaring

3

onderscheidingen

Ontmoet jezelf, opnieuw

Je bent al een tijdje onderweg in het landschap van persoonlijke ontwikkeling. Je houdt er van om te leren en verdiepen, zodat je jezelf steeds beter leert begrijpen. Maar soms kun je zó opgeslokt worden in het zoeken, dat je vergeet om te zijn wie je bent. Gewoon, in het wonderlijke leven van alledag.


In dit therapietraject krijg jij tijd om te voelen en reguleren en ervaar je de ruimte om jezelf opnieuw te ontmoeten. Door actief te vertragen, nauwkeurig te voelen en veilig te verstillen creëer je ruimte voor dat wat al langer sluimert in de onderstroom.


Hierdoor ervaar je rust in je hoofd, regulatie in je lijf en richting in je leven. 

DIEPGAAND

Géén pseudowetenschap of spiriwiri, maar diepgaand effectief tot de kern. Iedere sessie weer.

PRAKTISCH

Levensvaardigheden beoefen je in het dagdagelijkse. Want moeite doen, loont. Altijd.

SAMEN

Je gaat op pad met een ervaren therapeut. Ervaar een veilige bedding en de ruimte om te ontwikkelen. 

De kracht van moed

Veel vrouwen gaan alsmaar door onder de noemer 'drukdrukdruk'. Ze staan nooit stil en denderen maar door. Gedreven door hun visie werken ze onvermoeid, maar uiteindelijk ten koste van zichzelf. Het vuur dat hen inspireerde, dooft uit, en ze raken opgebrand en uitgeblust.


Gelukkig is er ook groep vrouwen die het anders aanpakt. Zij nemen bewust de tijd om zichzelf op een dieper niveau te ontmoeten. Het vergt moed om stil te staan bij hun interne processen en zo een stevigere basis in zichzelf te vinden. Deze vrouwen begrijpen dat ware verandering begint van binnenuit.


De weg van vertragen en naar binnen keren is niet makkelijk, maar wel de moeite waard. Het stelt je namelijk in staat om diep contact te maken met datgeen wat werkelijk gezien, gehoord en gevoeld wil worden. Hierdoor sta je als mens steviger in het leven en ervaar je voldoening in het leven van alle dag.

null

Erken de seizoenen in jezelf

Ons welbekende spreekwoord "de schouders eronder zetten" illustreert onze cultuur van aanpakken en doorzetten. Echter is het ook van essentieel belang om te beseffen dat je van nature de ruimte mag nemen om te vertragen. Het geeft je de kans om te luisteren naar jouw binnenwereld.


Net zoals een jaar bestaat uit verschillende seizoenen, zo kun je ons mens-zijn ook zien in seizoenen. Velen zijn zó gewend om maar door te gaan in de eeuwig durende zomer, dat vertragen in de herfst of verstillen in de winter heel onwennig voelt.


Met als gevolg dat je onrust ervaart in de onderstroom.


Wanneer je ruimte maakt voor alle seizoenen in je leven, zul je als mens weerbaar en veerkrachtig door het leven navigeren. Hierdoor zul je zingeving en voldoening ervaren in het leven van alledag. 

Komt tot de kern
"Saraï is zo ontzettend liefdevol in haar aanpak - maar legt de vinger wel telkens op de zere plek. Laat je zien wat gezien mag worden en begeleid je hier doorheen. De thema's die opkomen zijn volledig afgestemd en raken daardoor zeer. Het was een waardevol traject waar ik de rest van mijn leven veel aan ga hebben."
Tari
Kundige therapeut met scherpte
"Ik heb Sarai ervaren als een heel kundige therapeut die met veel scherpte, zuiverheid en zorgvuldigheid werkt. Ze wist mij haarfijn aan te voelen en elke keer opnieuw precies de kern te raken. Ik zou Saraï absoluut aanbevelen voor een ieder die verlangt naar een verdieping in haar persoonlijke ontwikkeling."
Ymke

De hoofdingrediënten van dit traject:

VERBINDEN

We richten ons op het versterken van de verbinding met jezelf als anker, zodat je horizontaal en verticaal kunt verdiepen en verbreden. Dit helpt je om betekenisvolle relaties te creëren met de mensen en wereld om je heen.

VERTROUWEN

Door open en eerlijk te zijn over je gedachten en gevoelens, kun je integer handelen in lijn met je waarden. Bouw vertrouwen, zet daadkrachtig koers uit zodat je stevigheid ervaart in het dagdagelijkse.

VITALITEIT

Levensenergie hebben én ervaren om je doelen na te streven, daar gaan we voor. Ervaar veerkracht en weerbaarheid, op zowel persoonlijk als sociaal vlak. Zodat je een waardig leven leidt en bijdraagt aan dat wat je belangrijk vindt. 

Vaardigheden voor het leven

Samen gaan we aan de slag met lichaamsgerichte gedragstherapie waarbij ruimte wordt gemaakt voor jouw binnenwereld en je dit concreet vertaalt naar gedrag in lijn met jouw authentieke zelf.


Tijdens dit traject ontwikkel je levensvaardigheden. Denk daarbij aan:


 • actief vertragen en veilig verstillen;
 • nauwkeurig voelen;
 • verbinding ervaren met je lijf;
 • psychologische basisbehoeften bevredigen en vervullen;
 • energie genereren om persoonlijke doelen na te streven.
Beste geld ooit besteed
"Ik zei na het traject tegen Saraï dat dit mijn beste geld ooit besteed is. Er is zóveel gebeurd, niet normaal. Er is zoveel in me verschoven dat ik me een ander, vrijer mens voel. Dankzij het traject met Saraï kan ik voelen en dat is helemaal niet zo eng als ik dacht. Nu ik kan voelen en de tools heb die Saraï me aanreikte, hoef ik niets meer weg te stoppen, maar kan ik iets verwerken, oplossen of doorvoelen (wat de situatie maar vraagt op dat moment) en dat maakt dat ik me sterker dan ooit voel. Dank je wel lieve Saraï voor je liefde, steun en expertise om me te helpen."
Sandii

Dit therapietraject is voor de vrouw die...

 • ... meer rust wil ervaren in haar leven;
 • ... wil leren reguleren en luisteren naar haar behoeften;
 • ... richting wil hebben in haar leven (en dit ook wil voorleven aan haar kinderen);
 • ... verantwoordelijkheid wil nemen voor haar leven.


Dit traject is niet geschikt:

 1. Wanneer je midden in een (gediagnosticeerd) eetprobleem zit (waarbij een multidisciplinaire benadering voorrang vereist);
 2. In geval van depressie, suïcide gedachten, middelenverslaving, of andere acute vorm van psychische aandoeningen (kies voor behandeling door psycholoog en/of psychiater).

Mijn kernwaarden:

Verbinding allereerst met God, dankzij Hem heb ik helderheid en meesterschap. Vanuit de verbinding met mezelf als mens en therapeut, ben ik verbonden met jou als mens en cliënt.
Integriteit is mijn hoogste goed. Eerlijkheid en transparantie. Geen opsmuk of tierelantijn, maar volledige toewijding aan het vak wat ik ruim 11 jaar beoefen.
Menselijkheid als basis van onze gelijkwaardige samenwerking. Hier ben je welkom in ieder seizoen van je leven, donker of licht, rommelig of op orde.
Moed als vertrekpunt van iedere sessie. Gestoeld op wetenschap en gebonden aan de praktijk, zodat je de ervaring en verrijking kunt integreren in het leven van alledag. 

Wil je ontwikkelen?

Ik werk het liefst samen met vrouwen die willen ontwikkelen. Die zichzelf willen ontmoeten, vanuit de gelaagdheid van het mens-zijn. Die toe zijn aan verandering van binnenuit en daarmee bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor het leven.

Hét traject voor meer rust, regulatie en richting in je leven.

 • Duur: 6 maanden
 • Aantal sessies: 12x 90 minuten
 • Locatie: praktijk in Oss of online via Zoom

Je ontvangt:

 • een persoonlijke map met werkbladen en achtergrondinformatie;
 • toegang tot mijn digitale agenda, zodat je zelf je sessies kunt inplannen.


Sliding Scale Principe

We werken met het Sliding Scale Principe. Hiermee willen we deze vorm van begeleiding beschikbaar stellen op basis van de ruimte die je hebt om in jezelf te investeren.


Dit principe is gestoeld op waarachtigheid, respect voor complexiteit en verantwoordelijkheid. Waarden die we vanuit coöperatie Groeilokaal U.A. volledig ondersteunen. We vragen niet om je inkomen te verifiëren. We vertrouwen dat onze cliënten eerlijk zijn.


Een gemeenschap kan goed gedijen wanneer verantwoordelijkheid een centrale waarde is. Vanuit die plek groeit vertrouwen en kan diepgaand werk gedaan worden.


Lees daarom zorgvuldig onderstaande kolommen door en kies welke situatie jou het best omschrijft. Prijzen zijn inclusief btw voor particulier en exclusief btw voor zakelijk. Betaling in termijnen is mogelijk.


Voel je welkom!

Supporter

€ 4200,-
Ik identificeer me met de beschrijving van "Regulier", en mijn financiële situatie is zeer comfortabel. Ik kan in mezelf investeren en ik ben bereid om bij te dragen aan zowel mijn eigen ontwikkeling als die van een andere vrouw met beperktere financiële middelen.

Regulier

€3630,-
Mijn basisbehoeften (onderdak, voedsel, gezondheidszorg) zijn ruimschoots vervuld. Financieel gezien heb ik het prima. Ik woon in een koop- of particuliere huurwoning. Er is elke maand ruimte in het budget voor een hapje buiten de deur, recreatie, boeken en/of maandelijks sparen. Om deze investering te kunnen doen, is vooral moed vereist, omdat ik het spannend vind om in mezelf te investeren.

Budget

€3000,-
Ik ben doorgaans financieel stabiel, met basisbehoeften gedekt (onderdak, voedsel, gezondheidszorg). Hierdoor kan ik mijn (studie)schuld afbetalen en soms budget vrijmaken voor voor een hapje buiten de deur, recreatie, boeken en/of maandelijks sparen. Echter, om dit traject te kunnen doen, zal ik moeten inleveren op extra uitgaven, mijn spaargeld aanspreken, of een lening afsluiten bij iemand in mijn netwerk.

Hoe werkt het?

INTAKEFORMULIER

Vul het intakeformulier in. Iedere eerste maandag van de maand worden deze gelezen. Je ontvangt binnen 7 dagen een reactie via mail.

KENNISMAKING

Je ontvangt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek via Zoom. Tijdens dit gesprek van 30 minuten bepalen we samen of dit traject geschikt is.

ZELF INPLANNEN

Zodra we samen besluiten dat dit traject jouw volgende stap is, krijg je toegang tot mijn online agenda. Je kunt hier zelf je afspraken inplannen of verzetten.
Saraï blijft neutraal.
"Voor Saraï heb ik met diverse leraren, coaches en systeem therapeuten gewerkt. Daar waar ik dikwijls advies kreeg, bleef Saraï neutraal. Saraï leidt jou zelf naar het antwoord. Met een stevige hand, een omhelzing of liefdevolle blik om er volledig voor jou te zijn. Ze ziet jou. In alles dat je bent. Ze voelt als een rots. Waar je tegen kunt leunen. Die je sterkt en steunt. Door weer en wind. Met alles in alles."
Silvie

Benut 12 jaar aan professionele ervaring en expertise.

 • Ruim 1650+ individuele cliënten (meer dan 3 maanden begeleid)
 • 40+ keer te gast in podcast
 • 10+ keer kennis gedeeld in interviews voor landelijke media (NOS, RTL4, Nieuwsuur etc.)
 • HBO Voeding & Diëtetiek; Master Klinische Epidemiologie; postHBO sportdiëtetiek, postHBO Eetproblematiek, verschillende trainingen in ACT, Somatic Experiencing, Vitaliteitskundige i.o.


Profiteer van mijn verscheidenheid aan opleidingen en jarenlange (fulltime) 1-op-1 praktijkervaring, gecombineerd met solide wetenschappelijk onderbouwde methodieken en eigen ontwikkelde tools, om een leven in verbinding, voldoening en vervulling te leiden.


Voel je welkom!

null

Diepe herinnering en wijsheid
“Saraï is een zuivere, krachtige en liefdevolle gids. Iets groters werkt door haar heen dat in dienst staat van de diepe herinnering en wijsheid in onszelf.”
Hanneke
Geen onzekerheid, alleen rust en ruimte
"De waarheid in mezelf die je naar boven haalt is fundamenteel, gegrond met diepe wortels. Het is een weten waar geen onzekerheid meer is, alleen rust en ruimte.”
Marriël