De deuren zijn weer tijdelijk geopend!
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Thuishaven voor bewuste ondernemers met een maatschappelijke en/of ecologische missie.

Rust in je hoofd. Richting in je dag. Regulatie in je systeem.

"De groep en de sessies voelen elke keer inspirerend en voedend. Ze tikken elke keer thema's aan waar ik ook tegenaan loop in het dagelijks leven. De kennis de we ontvangen geeft iedere keer veel helderheid en ruimte. Het is een hele fijne afwisseling tussen bezig zijn met het hoofd en met het lichaam; hart en handen."

- Ruth

De roze olifant in de kamer

Wellicht voel je al geruime tijd dat de huidige paden steeds moeilijker begaanbaar worden. Oude wegen, gebouwd op ziekte, status en uitbuiting, die simpelweg niet meer matchen met jouw kernwaarden.


Tegelijkertijd lijkt alsof de mensen om je heen in een soort sluimerstand verkeren, waarbij ze zich vooral bezighouden met drama en gedoe. Jij hebt daar geen tijd voor, want je bent vastberaden om het anders te doen. Je wil van betekenis zijn en actief bijdragen aan een betere wereld, in lijn met jouw diepste drijfveren.

En toch, wanneer je vol vuur jouw vernieuwende ideeën en visie deelt, blijft het stil aan de overkant. Je voelt je onbegrepen, op een eiland, ver van de bewoonde wereld. Wat zo diep in jouw hart leeft, is voor anderen vaak de roze olifant in de kamer.


"Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg!" wordt vaak geroepen. Maar wat als je bedoeld bent om het anders te doen, om af te wijken en de status quo uit te dagen?

Waarom het Fellowship?

SAMEN

Een gemeenschap van diverse gelijkgestemden die je stimuleert, aanmoedigt en scherp houdt.

WETENSCHAP

Onze basis van persoonlijke ontwikkeling is wetenschappelijk onderbouwd.

IMPACT

Optimaliseer jouw ecosysteem, neem je plek in, en maak impact op de korte en lange termijn.

Duurzaam verschil maken

Het Fellowship is dé plek voor de ondernemer die duurzaam verschil wil maken. Dat begint namelijk in de basis, bij jou als mens.


We ontmoeten elkaar offline om te verbinden, verdiepen en verbreden. We bieden je kennis en praktijk aan om jouw vitaliteit te vergroten, je ecosysteem te optimaliseren en samen duurzame impact te maken met jouw bedrijf.


In het Fellowship staat persoonlijke ontwikkeling centraal, ondersteund door een solide wetenschappelijk fundament, met korte- en lange termijn winst op alle fronten.

Psalm 104
Veilige omgeving, gefocust op natuur
"Als coach begeleidde Paul mij gedurende mijn topsport carriere met zijn onconventionele aanpak. Hij daagt je uit op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak. Zijn veilige omgeving, gefocust op de natuur, creëert een unieke setting voor transformatie. Paul gaat verder dan alleen fysieke training; hij begeleidt je op een diepgaande reis naar zelfontdekking en groei op meerdere niveau's."
Rick van den Hurk, ex prof honkbalspeler
Voorbeeld van dienende leider
"Sarai is een prachtig voorbeeld van de dienende leider, ze creëert een veilige omgeving waarin alles er mag zijn. Ze laat iedereen in zijn waarde en laat jou zelf zijn met je eigen processen. Zij overhaast daarin niets en weet de juiste vragen te stellen om je eigen inzichten naar het bewuste te krijgen en jou in beweging te zetten. Daarnaast is zij ook echt het voorbeeld van een lerende leider, ze heeft veel zelf mee en doorgemaakt en is niet bang om een andere koers in te slaan en zich kwetsbaar hierin op te stellen."
Sabine van Wijngaarden

Hoe werkt het?

1. Meld je aan voor het Fellowship

Zet je op de interesselijst en ontvang als eerst een mail als de deuren tijdelijk weer open gaan. Plan vervolgens een kennismakingsgesprek in met Paul of Saraï en indien we beide een klik ervaren, kun je je aanmelden.


2. Verbind met diverse gelijkgestemden

Kom naar de livedagen en trainingssessies, waar je verbindt, verdiept en verbreedt. Integreer tussen de gezamenlijke momenten.


3. Groei en geniet

Ontwikkeling gaat over groeien met ruimte voor integratie. Hierdoor sta je steviger geworteld in wie je bent als mens, durf je te kiezen en leid je op een integere en waarde(n)volle manier. Geniet van deze reis!

Wat ontvang je?

Wij kiezen bewust om (bijna) alles offline te doen. Zodat je elkaar in de ogen kunt aankijken, afstemmen en samen kunt verdiepen en verbreden. Je bent voor minimaal één jaar lid.


Expertise en eerlijke spiegels

Geen woeha-geneuzel, maar gefundeerde expertise op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en vitaliteit. Zodat je weet dat wat je uitzet, niet alleen richting heeft, maar ook doeltreffend is.


Samen verbinden en verdiepen

Om de 7-8 weken kom je als fellows bij elkaar. Een Broedplaats, zodat je kunt inchecken en kunt uitzoomen. De ochtenden zijn verdiepend door middel van masterclasses. De middagen zijn verbredend. Je gaat naar huis met een goede portie informatie, inspiratie en motivatie, zodat je aan de verder kunt.


Maandelijks samen trainen

Iedere maand samen een middag trainen bij Beweeglokaal. Optimaliseer je beweegroutine op basis van de 6S Beweegscan, belichaam en neem je ruimte in.


Wekelijkse reflectie

Elke maandag staat een nieuwe overdenking voor je klaar, die je online kunt beluisteren in je eigen tijd. Deze Bezinningsruimte is een bemoediging voor de week, een uitnodiging om te vertragen en reflecteren, afgestemd op het seizoen.


Tussentijdse check-ins

Stel je vragen in- en draag bij aan de online omgeving van het Fellowship. Verbind met je mede-fellows. 

Dit is voor jou als je...

 • Ondernemer bent (ZZP, start- en scale up), wilt verstevigen waar je voor staat en wilt bijdragen aan een betere wereld.
 • Snakt naar een groep diverse gelijkgestemden, soms een tikkeltje eigenaardig en eigenwijs (misschien herkenbaar ;-)).
 • Wilt groeien op alle fronten (persoonlijk, zakelijk en maatschappelijk).
 • Wilt verdiepen in een wetenschappelijke, praktische, resultaatgerichte benadering van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.
 • Helemaal OK bent om processen aan te gaan zónder gebruik van externe middelen (zoals psychedelica, zweethutten en wapperende salie).
€ 5500,-

Fellowship

Dé thuishaven voor de bewuste ondernemer met een maatschappelijke en/of ecologische missie.


Rust in je hoofd.

Richting in je dag.

Regeneratie in je systeem.


BONUS #1: Summercamp 2024

BONUS #2: Inspiratiesessie met Paul of Saraï (t.w.v. €750,-)

“Het Fellowship is een reminder om af en toe weer even terug te gaan naar de basis. Waarom doe ik wat ik doe. En vanuit daar kan ik weer uitzetten waar ik naar toe wil en welke stappen ik daarvoor wil nemen. Het brengt mij in contact met andere like-minded ondernemers, wat ik heel inspirerend vind. En tegelijk hoeft niet alles prestatiegericht te zijn. Het is fijn om informatie te ontvangen, kennis mee te nemen en toe te passen waar het klopt binnen ons bedrijf. 


Nog een plus, is de combinatie van mind & body; we mogen veel informatie ontvangen en verwerken. Maar er worden ook dagen gepland waar je fysiek aan het werk worden gezet. Als laatste, de kennis die Saraï en Paul samen hebben is uniek en ze weten mij iedere keer te inspireren en zetten mij aan het denken. “

- Esmee

Je weet dat het om ecosystemen gaat, toch?

Deze tijden vragen om bewuste ondernemers die in verbinding staan met het ecosysteem. Die ongemakkelijke gevoelens niet vermijden, maar juist verwelkomen. Ondernemers die hun menselijkheid omarmen en daardoor anderen uit kunnen nodigen hetzelfde te doen. Die niet alleen denken aan de korte termijn, maar rekening houden met de échte lange termijn.


Deze bewuste ondernemers hebben verschillende kwaliteiten:

Denken in (eco)systemen

Tonen moed

Zijn authentiek (en verstandig)

Hebben actieve hoop

Inspireren

Zetten anderen in beweging


We hebben bewuste ondernemers nodig die geworteld zijn in het leven en actief bijdragen aan een toekomstbestendige en veerkrachtige wereld. Niet enkel "omdat het goed voelt", maar omdat ze weten dat wat ze doen, ook klopt en bijdraagt. Schrijf je in!

Echte mensen, bewezen expertise

  Hi, wij zijn Paul en Saraï.

  We maakten allebei carrière in de topsport, maar we misten menselijke verbinding en ruimte voor de natuur.


  In de jaren die volgden, leerden we actief vertragen en ervaarden we de kracht van leiderschap in relatie tot het optimaliseren van ecoystemen.


  Bij ons kom je voor gedegen educatie, gestoeld op een stevig wetenschappelijk fundament, vertaald naar de praktijk.


  Als mens en ondernemer nodigen we je graag uit, zodat je de kracht van een Fellowship kunt ervaren. Een diep persoonlijke, luchtige én impactvolle reis voor jezelf, jouw omgeving én de mensen waar je mee mag werken.


  Weet je welkom!

Onze kernwaarden

AUTHENTICITEIT

We omarmen authenticiteit als kompas voor persoonlijke groei en geven elkaar de ruimte om te ontdekken, omarmen en ontvouwen.

SAMEN

De kern van ons fellowship, waar we de kracht van de groep en ieders individuele afstemming gebruiken. We vertrouwen onszelf en elkaar.

IMPACT

Onze drijfveer om samen te bouwen aan integrale vitaliteit, om naast persoonlijke levens, ook collectieve vraagstukken te kunnen beantwoorden. 
Ik voelde me altijd gehoord

"Sarai weet waar ze over spreekt en heeft zo'n enorme passie voor en verbondenheid met wat ze doet en teacht, dat ik zeker wist dat zij 'the place to be' was voor mij om verdieping te vinden. Ik voelde me altijd gehoord, gewenst, geliefd en ervaarde heel veel ruimte om twijfels te delen, angsten te bespreken en mijn eigen processen aan te gaan."

Jeanet Wolf
Geen ego, alleen jouw proces.

"Als je je processen aan wil gaan zonder last van projecties of opsmuk van de begeleider, dan moet je bij Saraï zijn. Als je bij haar bent gaat het écht over jou. Hier speelt geen ego, alleen jouw proces. Ze laat niet zien wat ze allemaal kan, maar helpt je super respectvol naar jóuw persoonlijke volgende stap. Bij Saraï ben je veilig."

Sandii Zachte

Ben je tot hier gekomen? Mooi. Trek vooral niet te laat aan de bel.

Vanuit onze expertises en jarenlange ervaring, weten we dat velen pas aan de bel trekken als het te laat is. Als ze met hun lichamelijke gezondheid, onderneming of relatie in zwaar weer verkeren. Wanneer de koek bijna op is.


Doordat er te vaak 'ja' is gezegd. Of van de koers afgeweken door te weinig richting. Of omdat er te eenzijdig is bewogen, vanwege beperkte capaciteit voor vernieuwing.


We snappen het.


In een wereld die alsmaar door gaat en waar het vijf-over-twaalf lijkt, is het uitdagend om eerst voor jezelf te kiezen. Maar je kunt het zien als de bekende metafoor van het zuurstofmasker en het vliegtuig: als jij omvalt, wordt niemand beter.


De vraag is of je weet wat je gaat doen, when shit hits the fan. En dan hebben we het niet over een hele bunker aanleggen vol met HAK-groentenpotjes en beschutte legertenten (zelf weten hoor). 


Heb je de juiste vaardigheden en kwaliteiten ontwikkeld? 


Daarom ondersteunen we jou in jouw ontwikkeling als mens, waardoor jouw veerkracht en weerbaarheid worden vergroot. We zetten maximaal in op het vergroten van vitaliteit en het optimaliseren van ecosystemen. Niet meteen thema's waar je aan denkt als je onderneemt met een missie, wél belangrijke thema's om overeind te blijven staan.


Veel ondernemers hebben een visie, een missie, kunnen heel goed hard werken. Maar waar is je veilige thuishaven om goed in te checken en uit te zoomen, zodat je op koers kunt blijven ongeacht de omstandigheden?


Dus, wat houd je tegen? Dit jouw veilige thuishaven met gelijkgestemde ondernemers. Hier worden de leiders van morgen klaargestoomd die koers kunnen houden in een steeds sneller veranderende en complexer wordende wereld. Word lid.

Fellowship

Ik kan niet bij iedere livedag of training aanwezig zijn, is dat erg?

Het is fijn als je zoveel mogelijk bij de livemomenten kunt zijn, want dáár zit de groep en dus de verdieping. Je mag (kosteloos) één gemiste livedag meenemen naar het volgende jaar.

Voor de maandelijkse trainingsessies is het niet erg als je er eentje mist (liever niet). Je ontvangt ter ondersteuning ook digitale video's.

Welke thema's komen aan bod?

We werken met de seizoenen en ons RAAT-model, dus dat betekent dat de lente gaat over Ruimte en Richting, de zomer over Ritme, de herfst over Regulatie en de winter over Regeneratie en Rust.

Binnen het RAAT-model verdiep je in de gebieden van persoonlijke en sociale identiteit, beweging, gedragsverandering en vergroot je jouw weerbaarheid en veerkracht.

Hoe zien de livedagen er uit?

In de ochtend zijn de verdiepingssessies (met eventuele gastsprekers) en in de middag trekken we breed met elkaar op en maken we ruimte voor integratie. Dit doen we aan de hand van diverse werkvormen (intervisie en/of masterminden).

Is dit een jaartraject?

Je bent voor minimaal 1 jaar lid, maar je kunt zo lang als je wilt lid blijven.

Hoe groot is de groep?

We starten met maximaal 15 deelnemers in het eerste jaar.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt de prijs eenmalig of per kwartaal (toeslag van 5%) betalen.

Welke data zijn de livedagen en trainingssessies?

Livedagen: 3 juni, 23 september, 4 november en 27 januari (2025)

Samen trainen: 15 juni, 13 juli, 14 september, 12 oktober, 16 november, 14 december en 15 februari (2025)

Wat voor soort ondernemers zitten in het Fellowship?

Van net startende ZZP tot scale-up met een miljoenenbedrijf. Omdat we niet aan businesscoaching doen, en de inhoud van het Fellowship juist gericht is op jou als mens, ervaren deelnemers dit als verrijkend en verdiepend.

Ik twijfel, wat nu?

Om heel eerlijk te zijn: het Fellowship is niet voor iedereen. Want iedereen kan schreeuwen. Weinig willen dienend leiden, vanuit vertrouwen, dienstbaarheid en verbinding met iets groters. We hebben je graag aan boord met een duidelijke JA, dus als je twijfelt: niet doen.