Verdiepend leiderschapstraject met Saraï

Omarm jezelf als vrouw, moeder en ondernemer in ieder seizoen.


 INSCHrijven interesselijst


11+

jaar praktijkervaring

1650+

individuele trajecten

3

onderscheidingen

Rust, ruimte & richting

Je hebt de zelfhulp boeken gelezen. De cursussen gedaan. Misschien zelfs therapie gehad. Je hebt jezelf steeds beter leren kennen. Het leven kabbelt voort. Je observeert. Je geniet. Je verwondert. En soms, wil je even leunen.


Want soms ervaar je de uitdagingen nét iets meer intens dan anders. Kleine ogenschijnlijke momenten in de dag, of juist bij de grotere beslissingen die moeten worden genomen. 


Waar je naar verlangt is een stevig eik. Om even tegen aan te leunen. Te delen wat op je hart ligt. Iemand die helpt met het ontwarren van je hoofd, waardoor je weer helderheid en richting ervaart.


In dit traject krijg jij de tijd en ruimte om jezelf te omarmen, door stil te staan bij jezelf en de keuzes die je maakt. Zak dieper in acceptatie of ga de verandering aan die nodig is, om het leven in het heden te blijven verwelkomen.


Rust in je hoofd. Ruimte in je dag. Richting in je leven.

VERBINDEND

Je gaat op pad met een ervaren mentor. Ervaar een veilige bedding en de ruimte om te exploreren. 

VERDIEPEND

Geen geneuzel of spirituele woe-ha, maar simpelweg helder tot de kern. Iedere sessie weer.

VOELEND

Levensvaardigheden beoefen je in het dagdagelijkse. Want moeite doen, loont. Altijd.
null

Verbinden om te voelen en vertrouwen.

De weg van vertragen, verstillen en (dieper) verbinden is niet makkelijk, maar wel de moeite waard.


Het stelt je in staat om diep contact te maken met datgeen wat werkelijk gezien, gehoord en gevoeld wil worden. Om de seizoenen in jezelf te (h)erkennen en verwelkomen.


Hierdoor sta je als mens steviger in het leven en ervaar je voldoening in het leven van alle dag. Dit sijpelt weer door jouw ondernemerschap en daarmee de mensen om je heen.

Een eerlijke spiegel

Veel mensen gaan alsmaar door onder de noemer 'drukdrukdruk'. Ze staan niet stil en denderen maar door. Gedreven door hun visie werken ze onvermoeid, maar uiteindelijk ten koste van zichzelf (en hun gezin). Het vuur dat hen inspireerde, dooft uit, en ze raken opgebrand en uitgeblust. Zonder koers, dobberen ze eindeloos door.


Gelukkig is er ook groep mensen die het anders aanpakt. Zij nemen bewust de tijd om zichzelf op een dieper niveau te omarmen. Het vergt moed om stil te staan bij hun interne processen en zo een stevigere basis in zichzelf te vinden.


Deze mensen begrijpen dat ware verandering begint van binnenuit. Zij verlangen naar eerlijke spiegels, zodat ze leren zien wat er werkelijk toe doet. En dat hun wortels, nog dieper kunnen reiken in het leven.

Liefdevol in haar aanpak
"Saraï is zo ontzettend liefdevol in haar aanpak - maar legt de vinger wel telkens op de zere plek. Laat je zien wat gezien mag worden en begeleid je hier doorheen. De thema's die opkomen zijn volledig afgestemd en raken daardoor zeer. Het was een waardevol traject waar ik de rest van mijn leven veel aan ga hebben." 
Tari
Kundige therapeut met scherpte.
"Ik heb Sarai ervaren als een heel kundige therapeut die met veel scherpte, zuiverheid en zorgvuldigheid werkt. Ze wist mij haarfijn aan te voelen en elke keer opnieuw precies de kern te raken. Ik zou Saraï absoluut aanbevelen voor een ieder die verlangt naar een verdieping in haar persoonlijke ontwikkeling." 
Ymke 

Vaardigheden voor het leven

Samen gaan we aan de slag met het vergroten van jouw leiderschapskwaliteiten, zodat je leiding kunt nemen én geven.


Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw gedachten, gevoelens en gedrag, in relatie tot jezelf én tot jouw omgeving.


Je ervaart vertrouwen om het leven aan te gaan, ongeacht de omstandigheden. Je hebt het vermogen en de capaciteit om aan de juiste knoppen te draaien, wanneer je in zwaar weer terecht komt.


Kortom: je ontwikkelt vaardigheden voor het leven.

Dit jaartraject is voor de vrouw die...

 • ... zichzelf kan dragen in de basis;
 • ... wil ankeren en groeien in leiderschap;
 • ... stevig verankerd en belichaamd in het leven wil staan (en dit ook wil voorleven aan haar kinderen);
 • ... verantwoordelijkheid wil nemen voor haar leven.


Dit traject is niet geschikt:

 1. In geval van depressie, suïcide gedachten, middelenverslaving, of andere acute vorm van psychische aandoeningen (kies voor behandeling door psycholoog en/of psychiater).


Mijn kernwaarden:

Verbinding allereerst met God, dankzij Hem heb ik helderheid en meesterschap. Vanuit de verbinding met mezelf als mens en therapeut, ben ik verbonden met jou als mens en cliënt.


Integriteit is mijn hoogste goed. Eerlijkheid en transparantie. Geen opsmuk of tierelantijn, maar volledige toewijding aan het vak wat ik ruim 11 jaar beoefen.
Menselijkheid als basis van onze gelijkwaardige samenwerking. Hier ben je welkom in ieder seizoen van je leven, donker of licht, rommelig of op orde.
Moed als vertrekpunt van het traject. Gestoeld op wetenschap en gebonden aan de praktijk, zodat je de ervaring en verrijking kunt integreren in het leven van alledag. 
Beste geld ooit besteed
"Ik zei na het traject tegen Saraï dat dit mijn beste geld ooit besteed is. Er is zóveel gebeurd, niet normaal. Er is zoveel in me verschoven dat ik me een ander, vrijer mens voel. Dankzij het traject met Saraï kan ik voelen en dat is helemaal niet zo eng als ik dacht. Nu ik kan voelen en de tools heb die Saraï me aanreikte, hoef ik niets meer weg te stoppen, maar kan ik iets verwerken, oplossen of doorvoelen (wat de situatie maar vraagt op dat moment) en dat maakt dat ik me sterker dan ooit voel. Dank je wel lieve Saraï voor je liefde, steun en expertise om me te helpen."
Sandii
€ 10.000,- per jaar (ex btw)

Leiderschapstraject

 • Duur: 12 maanden
 • Aantal sessies: 26x 75 minuten + 2x live dag
 • Locatie: momenteel online via Zoom (en de livedagen zijn in Hilversum)
Saraï blijft neutraal.
"Voor Saraï heb ik met diverse leraren, coaches en systeem therapeuten gewerkt. Daar waar ik dikwijls advies kreeg, bleef Saraï neutraal. Saraï leid jou zelf naar het antwoord. Met een stevige hand, een omhelzing of liefdevolle blik om er volledig voor jou te zijn. Ze ziet jou. In alles dat je bent. Ze voelt als een rots. Waar je tegen kunt leunen. Die je sterkt en steunt. Door weer en wind. Met alles in alles."
Silvie

Benut 11+ jaar aan professionele praktijk ervaring en expertise

 • Ruim 1650+ individuele cliënten langer dan 3 maanden begeleid
 • 45+ keer te gast in podcast
 • 10+ keer kennis gedeeld in interviews voor landelijke media (NOS, RTL4, Nieuwsuur etc.)
 • HBO Voeding & Diëtetiek; Master Klinische Epidemiologie; diverse postHBO's, trainingen in ACT, en Somatic Experiencing.
 • Momenteel vitaliteitskundige i.o. (Chivo)

Profiteer van mijn verscheidenheid aan opleidingen en jarenlange fulltime 1-op-1 praktijkervaring, gecombineerd met solide wetenschappelijk onderbouwde methodieken en mijn eigen ontwikkelde tools, om een leven in verbinding, voldoening en vervulling te leiden.


Dit verdiepende jaartraject is dé plek waar ik al mijn expertise en ervaring 1-op-1 met je deel.

Zuiver, krachtig en liefdevol
"Saraï is een zuivere, krachtige en liefdevolle gids. Iets groters werkt door haar heen dat in dienst staat van de diepe herinnering en wijsheid in onszelf.”
Hanneke
Geen onzekerheid, alleen rust en ruimte
"De waarheid in mezelf die je naar boven haalt is fundamenteel, gegrond met diepe wortels. Het is een weten waar geen onzekerheid meer is, alleen rust en ruimte.”
Marriël