Liefdevol Voeden

Offline groepstraject voor meer Rust, Ruimte, Richting en Regulatie.

"Ik heb nog nooit een programma gevolgd wat zo helder, praktisch en toepasbaar is als Liefdevol Voeden. Sarai deelt met zoveel liefde en zorgvuldigheid haar enorme kennis en expertise op een behapbare manier, waardoor ik wat ik geleerd heb goed kon integreren in het dagdagelijkse."

- Kelly, deelneemster 2023

Druk, drukker, drukst

De wereld raast aan je voorbij. Of je nou in de sneltrein zit naar je volgende ambitie, of dat je bewust bezig bent met uitstappen, maar de sprong naar verzadiging nog te groot voelt.


Dus ga je op zoek naar grip. Grip op het tempo. Grip op je (eet)gedrag. Grip op het leven. En omdat dát moeilijk te grijpen valt, verdwaal je in je telefoon, ongewenst (eet)gedrag of ga je nóg meer werken.


Het voelt druk, ook al ben je niet per se druk.

Het voelt onoverzichtelijk, ook al heb je een agenda of planner.

Het voelt alsof je AAN staat en niet meer weet waar de PAUZE-knop is.


In dit 12-weeks groepsprogramma leer je vaardigheden om te verbinden en voelen, zodat je meer rust, ruimte, richting en regulatie ervaart.

Liefdevol Voeden 2024:

OFFLINE

6 groepssessies gedurende 12 weken met een intieme groep (max 15 deelneemsters).

VERBINDING

Vertraag, verstil en voel om te ontdekken waar je werkelijk behoefte aan hebt.

WETENSCHAP

Onze basis van persoonlijke ontwikkeling is wetenschappelijk onderbouwd.

Dit wordt de 9e editie van Liefdevol Voeden en inmiddels gingen meer dan 370 deelnemers je voor. Een greep uit recente ervaringen:

Ongekende transformatie
"Saraï zorgt voor een ongekende transformatie. Mijn ervaring was helend, verdiepend en verhelderend."
Malou, deelneemster 2023
Down to earth
"Het Liefdevol Voeden programma liefdevol is voor mij compleet en mooi down to earth. Ik kan het iedereen aanraden die wat dichter bij zichzelf wil komen en wat mee zou willen verstillen."
Miriam, deelneemster 2023
Zakken in mijn lichaam
"Het volgen van Liefdevol Voeden heeft mij geholpen weer te zakken in mijn lichaam en mijn dagelijks leven. Het heeft rust gebracht. Op kundige en liefdevolle wijze neemt Sarai je mee op weg om jezelf liefdevoller te voeden, op alle gebieden. Een fijne basis waar ik nog vaak op terug zal grijpen."
Martine, deelneemster 2023
Kennis en ervaring
"Kennis en ervaringskundigheid komen zo mooi samen. Voor mij was het een erg waardevol en compleet programma waarin ik nog meer heb mogen leren over mezelf, en super veel tools aangereikt worden, zodat je er ook echt mee kan oefenen in het dagdagelijkse."
Chantal, deelneemster 2023
Loslaten van oude patronen
"Liefdevol voeden was voor mij veel meer dan vooraf gedacht. Ik had nooit verwacht zo met mijn eigen beperkende patronen geconfronteerd te worden in de zoektocht naar intuïtief eten. Maar het heeft me zoveel gebracht! Inzicht in mezelf, meer rust en het kunnen loslaten van oude patronen, die waarschijnlijk al generaties in onze familie voorkomen."
Nicky, deelneemster 2023
Terug in verbinding komen
"Saraï haar expertise als gedragstherapeut reikt zo diep. Ze geeft stevige handvaten en inzichten om je eigen proces liefdevol en rustig (zonder oordeel) onder de loep te nemen en weer terug in verbinding te komen met je eigen kern en gevoel. ze geeft zoveel praktische tips & tricks. "
Ruth, deelneemster 2023
Mindblowing inzichten
"Lieve Saraï, je hebt geen idee hoeveel Liefdevol Voeden me heeft opgeleverd. Ik heb zo'n mindblowing inzichten gehad die nu al mijn leven hebben veranderd."
Lisa, deelneemster 2023
Meer zelfvertrouwen gekregen
"Door dit programma heb ik zoveel zelfvertrouwen gekregen omdat ik voor het eerst tools heb waarmee ik zelf uit o.a. opgejaagde of depressieve gevoelens kan komen. Lange tijd voelde het alsof ik daarin opgesloten zat en er niks aan kon doen."
Renee, deelneemster 2023
Voelde me gezien en gehoord
"Door Saraï voelde ik me gezien en gehoord. Ze is heel kundig en door haar humor maakt ze bepaalde onderwerpen heel eenvoudig en luchtig."
Janine, deelneemster 2023
Basis voor vervullend en voedzaam leven
"Ik zou dit programma aan iedereen aanraden die voelt dat ze momenteel vastlopen op een bepaald gebied in hun leven. Of het nu voeding, gejaagdheid of niet vooruitkomen is. Je leert echt de basis voor een vervullend, voedzaam en gelukkig leven. Dat is zoveel waard."
Maud, deelneemster 2023