Voldoening in je dag

Ontdek jouw Innerlijk Kompas met dit korte online programma en ervaar meer verbinding, richting en tevredenheid.


 NU TIJDELIJK VOOR 27 euro


HELDER

Een gemeenschap van diverse gelijkgestemden die je stimuleert, aanmoedigt en scherp houdt.

BROEKZAK

Geen pseudo-gedoe, hier is de basis van persoonlijke ontwikkeling wetenschappelijk onderbouwd.

DOELTREFFEND

Optimaliseer jouw ecosysteem en neem je plek in, dan kun je écht impact maken op de korte en lange termijn.

Kaders geven richting

Ken je dat gevoel van alles leuk vinden? Die ene broek: leuk! Die ene serie: leuk! Of die ene opdracht: leuk! Terwijl als je diep in je hart kijkt, die broek helemaal niet zo lekker zit. De serie je vooral met een leeg gevoel achterlaat. En die ene opdracht ook niet zo veel voldoening geeft.


Leuk is leuk en daarmee is alles wel gezegd. Leuk geeft geen kleur, of hoogstens een eenzijdige kleur. Da's prima als je een mono-color leven wil leven, maar waarschijnlijk verlang je naar een kleurenpallet waarin alle kleuren ruimte krijgen om gezien te worden.


Leuk geeft geen richting en daardoor ervaar je minder voldoening in je dagen. Ben je klaar met alles leuk vinden en wil je beter leren kiezen? Dan ben je met deze korte online training aan het juiste adres.

Waarden als route naar meer voldoening

Veel mensen weten helemaal niet wat ze belangrijk vinden in het leven. Vaak sommen ze zaken op zoals vakantie, nieuwe auto en maatpak van een groot merk. Uiteindelijk zal het hen uithollen om alleen maar bezig te zijn met dit soort externe drijfveren.


Het loont des te meer wanneer je bereid bent te vertragen en je innerlijke drijfveren te onderzoeken. Dit noemen we jouw (kern)waarden. Weten waarom je iets belangrijk vindt en daarvoor gaan staan, geeft richting in het maken van keuzes.


En ja, keuzes maken we de hele dag door.

Wat je ook doet: KIES

Misschien begrijp je dat álles leuk vinden je agenda steeds verder opslokt en dat deze houding op de lange termijn niet werkbaar is. Misschien weet je dat er bepaalde activiteiten zijn die je geen voldoening meer geven, maar vind je het moeilijk om te kiezen.


Uit angst om niet begrepen te worden. Of omdat je geen gedoe wilt met die ene vriend(in). Of omdat je geen idee hebt wat dan wél.


Je kunt het vergelijken met fietsen zonder routekaart, terwijl je verlangt naar een relaxed dagje aan zee. Je fietst en fietst, en je komt onderweg allerlei pittoreske dorpjes tegen en uitgestrekte weilanden. Leuk!


Of je besluit om een kaart aan te schaffen en een route uit te stippelen, zodat je bij dat strand uitkomt. Nog steeds een te gekke route om af te leggen én doordat je richting hebt, ervaar je veel meer voldoening tijdens de rit.


Kom daarom in beweging en ontdek jouw innerlijk kompas, voor meer richting, voldoening en tevredenheid.


 MELD JE AAN
null
€ 47,-
€ 27,-

Innerlijk Kompas

Je eigen Innerlijk Kompas in jouw (denkbeeldige) broekzak, zodat je op koers blijft. Dit ontvang je:


 • 3 podcastafleveringen met gefundeerde kennis (of lees het script);
 • Werkboek van 10 pagina's met  reflectieve opdrachten.

Focus op dat wat er toe doet

Daar waar anderen zichzelf verliezen in allerlei JA's en 'drukdrukdruk', kies jij voor betekenisvolle JA's en NEE's vanuit richting.


In plaats van alles leuk vinden, focus jij bewust op wat er echt toe doet.


En in plaats van alleen maar kiezen voor wat goed voelt, kun jij bewuste keuzes maken die in lijn zijn met jouw diepste waarden.


Dat wat je aandacht geeft groeit. Wanneer je er voor zorgt dat dát er toe doet, zul je voldoening ervaren, ondanks de omstandigheden die het leven je voorschotelt.

null

Expert in gedrag

  Hey, ik ben Saraï.


  Met ruim 11 jaar aan professionele praktijkervaring heb ik vooral gezien dat je innerlijk kompas helder hebben, bijdraagt aan rust in je hoofd, ruimte in je dag en richting in je leven. 


  Veel mensen weten helaas niet wat ze zélf belangrijk vinden en lopen daardoor maar in de schaduw van wat anderen belangrijk vinden.


  Dit kan uiteindelijk veel druk geven op de psychologische basisbehoefte autonomie en je een gevoel geven van richting- en machteloosheid.


  Ik help je graag op weg met het ontdekken van jouw innerlijk kompas. Met een gedegen (wetenschappelijk) onderbouwd fundament, vertaald naar praktische opdrachten, zodat je jouw innerlijk kompas in jouw denkbeeldige broekzak meeneemt, waar je ook gaat.